CS:GOEsportsLeague of LegendsOverwatchScore

GGS yhteistyöhön Helsinki REDS:in kanssa

Good Game Squad on elänyt hiljaiseloa viimeisen vuoden ajan, mutta Kilpapelikeskus Scoren aukeaminen on tuonut myös juniorivalmennuksen takaisin. Ja GGS onkin palannut vahvempana kuin koskaan! Meillä on ilo ja kunnia paljastaa että Helsinki REDS on yhdistänyt voimansa kanssamme ja lähdemme yhteistyössä rakentamaan Overwatch-valmennusta. Myös League of Legends on tehnyt paluun ja GGS Snakes ehti jo edustamaan organisaatiota Summer Assemblyjen BYOC-turnauksessa menestyksekkäästi. Lisäksi lähitulevaisuudessa ainakin CS:GO-valmennus palaa valikoimaamme.

Toiminnassa ollut vuoden tauko käytettiin hyödyksi ja toimintaa arvioitiin niin pelaajien kuin valmentajienkin kanssa. Näin jälkikäteen katsottuna tämä tauko oli parasta mitä GGS:lle olisi voinut tapahtua sillä pystyimme näkemään ongelmakohtia toiminnassa ja lähtemään Scoressa puhtaalta pöydältä. Mukaan on liittynyt uusia toimijoita, harjoitustilat ovat entistä paremmin toimintaan soveltuvat ja toiminnan ongelmakohtia on saatu korjattua. Merkittävimpänä uudistuksena on yhteistyön laajeneminen ja siten pelaajapolun luominen aina juniori-ikäisestä siihen että voidaan luovuttaa pelaaja suoraan ammattilaisjoukkueeseen.

Helsinki REDS:in saaminen mukaan kumppaniksemme Overwatchin juniorivalmennukseen on loistava osoitus siitä että Suomalainen juniorityö on menossa oikeaan suuntaan. Syyskuussa harjoittelun aloittava GGS REDS-joukkue toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Helsinki REDS:in kanssa. Sen päävalmentajana toimii hREDS-ammattilaisjoukkuetta valmentava Niklas “Nihvu” Hirvelä ja apuvalmentajana GGS:stä jo entuudestaan tuttu Joonas “Lamoracke” Vastamäki.

Niklas Hirvelä päätymisestään projektiin:
“Aloittaessani Varalan urheiluopistossa valmentajan opintoni päätin keskittyä juniorityöhön ja kehittää yhdessä oppilaitoksen kanssa pilottimallin juniorijoukkueista jota tulevaisuudessa voisivat käyttää eri organisaatiot Suomessa. Helsinki REDS oli luonnollinen valinta jonka alla voin tämän hankkeen tehdä laadukkaasti ja tarjota pelaajapolun nuorille aina ammattipelaajaksi asti joukkueessa. Löydettyämme yhteistyöhön mukaan Good Game Squadin uskon vahvasti että voimme tarjota jotain ainutlaatuista pääkaupunkiseudun nuorille tulevaisuuden huippupelaajille.”

GGS:n manageri ja nuoriso-ohjaaja Miika “Gawin” Pulkkinen yhteistyöstä Helsinki REDS:in kanssa:
“Tämä on iso ja tärkeä askel Suomalaiselle juniorivalmennukselle. GGS on alunperin perustettu osoittamaan että nuoret pelaajat tarvitsevat ja ansaitsevat tukea matkalla kohti unelmiaan ja silloin unelmana olisi että tulevaisuudessa tämän juniorivalmennusmallin ottaa käyttöön seurat ympäri Suomea. Tämä kahden Helsinkiläisen eSports-organisaation välinen yhteistyö on loistava esimerkki siitä että yhteistyöllä saadaan luotua pelaajille loistava pelaajapolku jossa pelaajia voidaan tukea hyvin nuoresta iästä alkaen aina pro-pelaajaksi asti. Tavoitteena on saada nuorille pelaajille ammattilaistason valmennusta ja monialaista tukea läpi koko kehittymiskaaren ja tarjota tärkeitä suhteita Suomalaiseen pro-sceneen.”


HAKEMINEN

Pelaajahaku GGS REDS-joukkueeseen on nyt auki. Haussa etsimme 13-19-vuotiaita Overwatch-lupauksia jotka pystyvät osallistumaan keskiviikko-iltaisin harjoituksiin Kilpapelikeskus Scoressa, Helsingin Oulunkylässä. Täytä hakemus täällä.

css.php