Good Game Squad on suomalainen nuorisotyöllinen elektronisen urheilun organisaatio. Tarjoamme nuorille kilpapeliharrastajille mahdollisuuden ottaa askeleen eteenpäin elektronisen urheilun parissa ammattitaitoisten valmentajien ja organisaation tuella.

Good Game Squadissa työskennellään tällä hetkellä League of Legendsin, Dota 2:n, Counter Strike: Global Offensiven ja Overwatchin parissa, mutta sopivan valmentajan ilmaantuessa olemme avoimia ajatukselle laajentaa uusiin peleihin.

Good Game Squad koostuu managerista, vapaaehtoisista valmentajista ja toimintaa tukevista toimihenkilöistä. Manageria lukuunottamatta kaikki työskentelevät organisaatiossa vapaaehtoistyönä ja tähän porukkaan otamme mielellämme uusia naamoja työskentelemään nuorten pelaajien hyväksi. Tässä on täydellinen paikka peliuransa loppupuolella oleville ottaa ensimmäiset askeleet valmentamisen parissa. Ja mielellään toivotetaan tervetulleeksi myös esimerkiksi psykologian, hyvinvoinnin, graafisen ilmeen, sosiaalisen median, uutisten/blogien, pelivideoiden tai vaikkapa streamaamisen parissa työskentelevät henkilöt tekemään organisaatiosta entistä parempaa.

Joukkueet kokoontuvat lähtökohtaisesti kerran viikossa harjoittelemaan Scoreen valmentajien johdolla ja samalla käydään läpi mitä muuta tukea joukkue mahdollisesti tarvitsee.