LanitTapahtumat

Kilpapelikeskus Score avaa ovensa

Kilpapelikeskus Score avaa ovensa toukokuun ensimmäisellä viikolla. Luvassa on tapahtumia laidasta laitaan, joten jokainen eurheiluharrastaja löytää varmasti oman paikkansa.

Keskiviikkona juhlitaan virallisesti avajaisia ja avoimella kutsulla paikalle on kutsuttu eurheilutoimijoita, yhdistyksiä, nuorisotyön ammattilaisia, yhteistyökumppaneita ja muita asialle vihkiytyneitä. Ovet ovat avoinna klo. 17-21, mutta viralliset avajaispuheet ja kahvit pidetään kuudelta.

Torstaina ovet ovat auki nuorille pelaajille ja luvassa on vapaata pelailua, pieniä kilpailuja ja hyvää meininkiä. Ovet ovat kaikille kiinnostuneille avoinna klo 17-21. Myös Oulunkylän nuorisotalo on auki ja esittelee omaa toimintaansa.

Perjantaina klo. 17 starttaa maksuttomat avajailanit joita vietetään aina sunnuntain puolille päivin asti. Ilmoittautua mukaan voi täältä.

Kuinka löydän paikalle? Score sijaitsee osoitteessa Kylänvanhimmantie 25 H. Eli Oulunkylän ostarin ja juna-aseman välissä. H-ovi sijaitsee talon päädyssä, mutta avajaisviikolla myös nuorisotalon ja työväenopiston pääovet palvelevat harhailevia tulijoita.

Avajaisviikolla toimintaa järjestämässä on Ogeli Gamers-vapaaehtoisryhmä, sekä Scoren yhteistyökumppanit.

css.php