Tulevat tapahtumat

7.10.2018 in Score, Tapahtumat

Tervetuloa Smash Finlandin turnaukseen 13.10.2018

Smash Finland järjestää Scoressa syksyn aikana kahtena viikonloppuna turnauksen Super Smash Bros Melee. sekä Super…
Read More

Tilavaraukset

Score

Scoresta voi hakea käyttövuoroa pelitapahtumille. Tilojen käyttö on maksutonta Helsinkiläisille yhdistyksille ja nuorten ryhmille. Scoressa ei ole mahdollista yöpyä.

Toivomme erityisesti että esports-tapahtumajärjestäjät löytävät Scoresta paikan säännöllisesti järjestettäville tapahtumille. Kevään Lihis-liiga ja Smash-tapahtumat järjestetään yhteistyössä Scoren nuorten ja ohjaajien kanssa. Näitä tapahtumia ja jo sovittuja vuoroja lukuun ottamatta emme ota toistaiseksi Scoreen ulkopuolisia varauksia, eikä myöskään alustavia varauksia.

Pahoittelemme tilannetta, joka johtuu tilan käyttöön liittyvistä ongelmista. Haasteita ovat mm. riittämätön internetyhteys ja muut moninaiset käytännön asiat, jotka ovat edellytyksenä sujuvalle ja turvalliselle tilan käytölle.

Click-pelihuone

Oulunkylän nuorisotalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaa Click-pelihuonetta hallinnoi arkisin (ma-pe) nuorisotalon henkilökunta. Viikonloppuisin Click-pelihuonetta ei voi toistaiseksi varata. Pahoittelemme tilannetta, joka johtuu tilan käyttöön liittyvistä keskeneräisistä prosesseista.