Tilavaraukset

Score

Scoresta voi hakea käyttövuoroa pelitapahtumille. Tilojen käyttö on maksutonta Helsinkiläisille yhdistyksille ja nuorten ryhmille. Scoressa ei ole mahdollista yöpyä.

Toivomme erityisesti että esports-tapahtumajärjestäjät löytävät Scoresta paikan säännöllisesti järjestettäville tapahtumille. Kevään Smash-tapahtumat järjestetään yhteistyössä Scoren nuorten ja ohjaajien kanssa. Näitä tapahtumia ja jo sovittuja vuoroja lukuun ottamatta emme ota toistaiseksi Scoreen ulkopuolisia varauksia.

Pahoittelemme tilannetta, joka johtuu tilan käyttöön liittyvistä ongelmista. Haasteita ovat mm. riittämätön internetyhteys ja muut moninaiset käytännön asiat, jotka ovat edellytyksenä sujuvalle ja turvalliselle tilan käytölle.

Click-pelihuone

Oulunkylän nuorisotalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaa Click-pelihuonetta hallinnoi arkisin (ma-pe) nuorisotalon henkilökunta. Viikonloppuisin Click-pelihuonetta ei voi toistaiseksi varata. Pahoittelemme tilannetta, joka johtuu tilan käyttöön liittyvistä keskeneräisistä prosesseista.