Scoressa järjestetään toimintaa läpi viikon vapaaehtoisten voimin. Valikoima etenee Helsingin tappelupelaajien ja Smash Weeklyn mättöpelimaailmasta aina Good Game Squadin matkassa maailman pelatuimpien esports-pelien pariin. Mättöpelit täyttävät alkuviikon, keskellä viikkoa GGS valtaa ensin organisaation omalla treenipäivällä keskiviikkona ja avoimilla inhouse-pelailuilla torstaina. Inhouset menevät 4 viikon sykleissä järjestyksessä LoL-CS-Dota2-Overwatch. Viikko huipentuu Ogeli Gamersin avoimiin perjantaipeleihin ja viikonlopun tapahtumatarjontaan. Näistä kaikista lisätietoa viikko-ohjelmassa ja tapahtumakalenterissa, sekä toimintojen omilta sivuilta.

Viikko-ohjelma

Maanantai

Helsingin tappelupelaajat

Klo. 16-22

Illoissa pelataan eri tappelupelejä konsoleilla ja pc:llä.Tarkoitettu kaikentasoisille tappelupeleistä kiinnostuneille.

Tiistai

Smash Weekly

Klo. 16-22

Illoissa keskitytään Super Smash Bros pelisarjan peleihin. Illoissa mukana pelailemassa porukkaa aina suomen huipuista alottelijoihin, joten jokaiselle löytyy varmasti oman tasoista peliseuraa.

Ogeli Gamers

Klo. 16-22

Ogeli Gamers – vapaaehtoisryhmä kokoontuu tiistai-iltaisin huoltamaan Scorea ja suunnittelemaan tulevia toimintoja ja tapahtumia. Ryhmään pääsee mukaan vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset.

Keskiviikko

Good Game Squad

Klo. 16-22

Good Game Squad – keskiviikot ovat suljettu harjoitteluilta organisaation juniorijoukkueille. Mukaan toimintaan on mahdollista päästä esimerkiksi torstain inhouse-iltojen kautta.

Torstai

Good Game Squad – inhouse

Klo. 17-22

Good Game Squad järjestää torstaisin avoimia inhouse-pelailuja.

Peleinä toimivat League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Dota 2 ja Overwatch. Pelit kulkevat 4 viikon sykleissä, joten jokaista peliä pelataan n. kerran kuussa. Mukaan toivotaan laajasti Uudenmaan esports-harrastajat tutustumaan ja löytämään peliseuraa muista oman tasoisistaan. Täällä muodostuneiden joukkueiden on mahdollista hakea myös mukaan Good Game Squadin toimintaan niin halutessaan. Paikalla tilanteen mukaan myös Good Game Squadin valmentajia, yhteistyökumppaneita ja pro-pelaajia. Tapahtumat-sivulta voit käydä katsomassa mikä on tämän viikon peli!

Huom. Noudatamme ikärajoja kaikkien pelien kohdalla.

Perjantai

Ogeli Gamers – Peliperjantai

Klo. 17-22

Ogeli Gamers – vapaaehtoisporukka järjestää avoimia Peliperjantaita. Iltoihin saa tulla vapaasti pelaamaan tahtomaansa peliä, mutta niissä on myös mahdollisuus osallistua yhteisiin pelisessioihin tai voittaa palkintoja turnauksissa.

Viikonloput

Lauantaissa ja sunnuntaissa on vaihtuvia tapahtumia ja turnauksia yhteistyökumppaneiden ja yhdistysten toimesta. Näistä lisätieto löytyy tapahtumat-sivulta.