Ogeli Gamersit eli OG:t koostuvat vapaaehtoisista vertaisnuorista jotka harrastavat pelaamista ja ovat olleet toiminnoissa aktiivikävijöinä. OG:t ovat mukana järjestämässä Scoren säännöllisiä toimintoja, sekä tukemassa tapahtumia tilan käytössä. OG:t suunnittelevat ja kehittävät Scoren toimintaa yhdessä nuoriso-ohjaajien kanssa.

OG-roolit:

Toimintaryhmä suunnittelee ja toteuttaa aikaisemman Peliperjantain tilalla erilaisia peliharrastajille suunnattuja kerhoja. Kerhoihin ilmoittaudutaan harrastushaun kautta. Lisätietoja löydät täältä, kun kerhojen sisällöt ovat selviä ja ilmoittautuminen kerhoihin alkaa.

Tukitiimi tukee tapahtumajärjestäjiä viikonloppuisin järjestettävissä pelitapahtumissa. Tukitiimiläiset opastavat tilan ja laitteiden käytössä, sekä kehittävät Scorea jotta tapahtumien järjestäminen olisi sujuvaa ja laadukasta. Tukitiimi vastaa lisäksi tiistain OG-peli-illasta.

Tyttöjen peli-illan vapaaehtoiset: Torstaisin toimivassa tyttöjen peli-illassa on nuoriso-ohjaajan lisäksi neljä vapaaehtoista, jotka ovat paikalla tarjoamassa peliseuraa ja mukana kehittämässä juuri startannutta toimintaa.

Gaymers’ Night vapaaehtoiset pyörittävät sunnuntaisin peli-ilta seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville peliharrastajille. Vapaaehtoiset tarjoavat kävijöille tilat ja laitteet vapaaseen pelaamiseen ja ovat paikalla varmistamassa turvallisen tilan ja mukavan ilmapiirin.