Pelikasvattajille ja kaikille pelikulttuurista kiinnostuneille suunnattu maksuton Pelikasvattajan käsikirja on saanut jatko-osan! Ensimmäisen käsikirjan julkaisusta on kulunut yli viisi vuotta, joiden aikana pelikulttuuri on ehtinyt muuttua ja kasvaa valtavasti. Myös pelikasvatus on kuluneiden vuosien aikana kehittynyt entistä tavoitteellisemmaksi.

Pelikasvattajan käsikirjan jatko-osassa kymmenet pelikasvatuksen, pelialan ja pelitutkimuksen asiantuntijat sekä innokkaat peliharrastajat kertovat omista näkökulmistaan siitä, millaisia tärkeitä kysymyksiä pelaamiseen liittyy juuri nyt. Kokoelmassa on mukana myös Non-toxic – syrjimätön pelikulttuuri -hankkeen työntekijän Riikan Kohti parempaa pelikulttuuria -artikkeli, jossa käsitellään nuorten pelaajien vihapuheen ja häirinnän kokemuksia sekä epäasialliseen käytökseen puuttumisen ja pelikulttuurin turvallisuuden lisäämisen keinoja.

Sekä tuore Pelikasvattajan käsikirja 2 että ensimmäinen Pelikasvattajan käsikirja ovat luettavissa maksutta verkossa ja kirjoja saa lainattua myös kirjastoista ympäri maan. Painetun Pelikasvattajan käsikirjan jatko-osan voit napata mukaan myös Scoresta!

n/a