Pokémon löysi tiensä Scoreen!

 

Tule pelaamaan Pokémonia muiden fanien kanssa lämminhenkisessä ja virallisessa Pokémon videopeliturnauksessa 25.elokuuta!

Turnausjärjestäjä tulee olemaan paikalla 11:00, jolloin voi tulla hyvissä ajoin turnaukseen ja on suositeltavaa olla paikalla 12:00, mutta turnaus alkaa 12:30-12:45.

Lisätietoa turnauksesta: https://www.pokemon.com/us/play-pokemon/pokemon-events/18-08-000826

 

Turnauksen formaattina on VGC2018 ja se pelataan Bo3, eli paras kolmesta käytännöllä ja alkuerien aikana jokainen pääsee pelaamaan ja parhaimmat siirtyvät niiden jälkeen pudotuseriin.

 

Jos VGC2018 on pieni kysymysmerkki, niin tässä nopea sääntökertaus:

– Taistelut double battleja
– Tiimissä ei saa olla kahta samaa Pokémonia tai esinettä
– Sallitut Pokémonit: Kaikki Alolassa saadut Pokémonit (tiedoista löytyy musta apilamerkki) paitsi Mew, Mewtwo, Lugia, Ho-Oh, Celebi, Kyogre, Groudon, Rayquaza, Jirachi, Deoxys, Dialga, Palkia, Giratina, Phione, Manaphy, Darkrai, Shaymin, Arceus, Victini, Reshiram, Zekrom, Kyurem, Keldeo, Meloetta, Genesect, Xerneas, Yveltal, Zygarde, Diancie, Hoopa, Volcanion, Cosmog, Cosmoem, Solgaleo, Lunala, Necrozma, Magearna, Marshadow, Zeraora, Ash-Greninja
– Kaikki Pokémonit asetetaan Lv.50
– Player time 5 min.

 

Osallistuaksesi tarvitset 3DS -perheeseen kuuluvan konsolin ja Pokémon Ultra Sun tai Pokémon Ultra Moon -pelin, joihin molempiin on asennettu uusimmat päivitykset. Laitteen ja pelin on oltava eurooppalaisia. Muista myös ottaa Team Sheet mukaan, mutta jos kotona ei ole printteriä, paikalle on varattu tyhjiä listoja. Kuva listasta: https://jake-white.github.io/VGC-Team-Sheets/rawsheet.pdf

 

Osalla pelaajista on valmiita Pokémoneja, jos tiimi ei ole vielä täysin valmis, niin on silti mahdollisuus osallistua! Tule siis viettämään mukavaa aikaa muiden Pokémonista innostuneiden ihmisten kanssa!

 

Turnauksen järjestää Lauri Halonen.

n/a