Kilpapelikeskus Score on jatkossa Pelikeskus Score. Scoressa on monipuolista toimintaa sekä tavoitteellisemmin että rennommin pelaamista harrastaville nuorille. Nimen muutoksella halutaan varmistaa että kaikki pelaamista harrastavat nuoret kokevat olevansa tervetulleita mukaan, riippumatta taitotasosta tai tavoitteista pelaamisen suhteen. Kilpapelaaminen on tärkeä osa Nuorisopalveluiden ja Scoren pelitomintaa nyt ja tulevaisuudessa, ja sitä pyritään tukemaan monipuolisesti nuorisotyöllisin menetelmin yhdessä nuorten ja järjestöjen kanssa.

Scoren tilat ovat käytössä päivittäin, yksittäisiä lauantaita lukuun ottamatta. Lauantait on tarkoitettu ensisijaisesti nuorten ryhmille ja järjestöille, jotka haluavat järjestää tapahtumia pelaamista harrastaville nuorille. Erityisesti toivomme että esports-tapahtumajärjestäjät löytävät Scoresta paikan säännöllisesti järjestettäville tapahtumille. Kevään Lihis-liiga ja Smash-tapahtumat järjestetään yhteistyössä Scoren nuorten ja ohjaajien kanssa. Näitä tapahtumia ja jo sovittuja vuoroja lukuun ottamatta emme ota toistaiseksi Scoreen ulkopuolisia käyttövuoroanomuksia. Pahoittelemme tilannetta, joka johtuu tilan käyttöön liittyvistä keskeneräisistä prosesseista. Pyrimme saamaan tilan käyttökuntoon ulkopuolisille käyttäjille kevään 2018 aikana. Haasteita ovat mm. internetyhteys ja muut moninaiset käytännön asiat, jotka ovat edellytyksenä sujuvalle ja turvalliselle tilan käytölle.

Oulunkylän nuorisotalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaan Click-pelihuone on arkisin Oulunkylän nuorisotalon avoimen toiminnan käytössä. Viikonloppuisin Click-pelihuone on varattu Scoren tapahtumien streamauksiin sekä Scoren omille toimintaryhmille, eikä sitä ole enää jatkossa mahdollista varata ulkopuoliseen käyttöön.

 

 

n/a